Experții în sănătate avertizează asupra riscurilor în creștere asociate implementării tehnologiei 5G. Oameni de știință din 42 de țări își avertizează guvernele cu privire la multiplicarea problemelor de sănătate asociate cu radiațiile wireless. Lor li s-au alăturat oameni de știință și medici canadieni.

În cadrul evenimentului Wireless Technology Symposium pe 31 mai 2019 la Women’s College Hospital  au fost prezentate cele mai frecvente efecte secundare ale tehnologiilor electromagnetice care includ: dureri de cap, oboseală, dificultate la concentrare, tinitus, iritabilitate și insomnie. Efectele asupra inimii și sistemului nervos sunt de asemenea foarte îngrijorătoare.

Dr. Magda Havas, recunoscută la nivel international pentru cercetările referitoare la efectele biologice ale poluării electromagnetice, susține că la intensități mari aceste unde provoacă creșterea temperaturii și dureri acute, deoarece glandele sudoripare de pe suprafața pielii acționează ca niște mini-antene.

La frecvențe mai joase cercetătorii se așteaptă la deteriorarea vederii, dispariția populațiilor de insecte deja în scădere, creșterea rezistenței la antibiotice a bacteriilor și efecte fiziologice la nivelul sistemului nervos și al celui imunitar.

Un consultant al Organizației Mondiale a Sănătății, participant la eveniment, susține că există destule dovezi pentru ca, la o reevaluare, radiațiile generate de radiofrecvențe să fie plasate în clasa 1 de risc, adică având efecte carcinogene evidente asupra oamenilor, și atunci guvernele nu vor mai putea să ignore această realitate.

Informarea de presă conține și întreaga înregistrare video a evenimentului.

Pentru alte detalii citiți tot Comunicatul de presă al evenimentului.
Aflați mai multe despre organizatori – C4ST (Canadians For Safe Technology)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Epidemia de umor (1)

iulie 18, 2020

error: Content is protected !!